Informacions arran de la crisi del COVID-19 – 25/3/2020

marca institut5x5

Han passat dotze dies d’ençà de la suspensió de les classes i sabem ben poc: el confinament s’allargarà encara dues setmanes més i no hi ha instruccions precises sobre com ha de seguir el curs acadèmic. Dissabte vam conèixer l’activació d’un pla d’acció per a facilitar la tasca telemàtica a alumnat i personal docent a través de la nova plataforma educativa “Eix”. Però a banda de l’anunci no tenim cap altre detall. Solament, indicacions generals per a un disseny apropiat de les feines escolars

Així les coses al nostre institut preveiem que caldrà seguir proposant amb regularitat tasques telemàtiques de manteniment. Tornarem a publicar un avís a la web tan bon punt la propera remesa estigui preparada.

A més, deureu haver sentit que s’han suspès els processos administratius d’ensenyament (això inclou l’ajornament indefinit de la preinscripció i tots els exàmens oficials, convocatòries, etc) mentre no acabi l’estat d’alarma. En particular també les PAU, proves d’accés a la universitat, queden afectades per la suspensió i se celebraran al mes de juliol, després d’un acord entre totes les autonomies de l’estat.

Volem recordar-vos que durant el llarg confinament serem a la vostra disposició. Els recursos i l’atenció que el centre pot dispensar continuen intactes, especialment per a aquelles famílies que puguin trobar-se amb majors dificultats. Sabem prou que l’espera indefinida i el frec constant poden ser font de conflictes. No dubteu en fer-nos arribar les vostres inquietuds si creieu que podem ajudar-vos d’alguna manera. També estan oberts 24 hores al dia els telèfons d’emergència social, Infància Respon (116111) i Violència de Gènere (016).

Mantingueu la serenitat i l’alegria i respecteu el confinament. Quan resulti imprescindible sortir, feu servir el certificat autoresponsable de desplaçament que trobareu a la pàgina https://confinapp.gencat.cat/#/ (i que pot guardar-se al mòbil, sense imprimir-se).

Tornar enrere