En marxa una nova edició del programa “En residència”

Logo "En Residència"

Tot i les dificultats i incerteses d’un curs tan singular, l’institut participa en una nova edició del programa “En residència”, del qual el centre forma part des de la seva primera edició el curs 2009 – 2010. Aquest any comptem amb la col·laboració de l’artista David Proto, que ja ha realitzat dues sessions amb l’alumnat de 2n d’ESO que intervé en el programa:

- a la primera sessió, en David va realitzar una presentació de diversos dels seus projectes, i va introduir el concepte d’Artivisme, o l’exploració de la potència transformadora de les imatges i els relats mitjançant la creació d’intervencions d’acció directa no violenta. Teniu més informació en l’espai web del col·lectiu enmedio.info
- la segona sessió s’ha dedicat al coneixement de diversos artistes d’street art i pixel-art que treballen en l’espai urbà i els espais públics. Els participants en el projecte han fet una ruta pel barri per cercar i comentar aquelles intervencions artístiques que han anat trobant durant el recorregut, amb l’objectiu de començar a enfocar possibles línies de treball.

Podeu ampliar en aquest enllaç la informació sobre el programa i l’artista David Proto.

Tornar enrere