Premi Extraordinari de Batxillerat i Distinció de les Proves d’Accés a la Universitat per a l’alumne Eric Toro

marca institut5x5

El nostre alumne Eric Toro ha rebut un dels Premis Extraordinaris dels Premis Extraordinaris de Batxillerat i la Distinció de les Proves d’Accés a la Universitat.

Moltes felicitats Eric!!!!

 

Benvolgut director/Benvolguda directora,

 M’és grat fer-vos saber que alumnat del vostre centre Eric Toro Delgado ha estat mereixedor de la Distinció de les Proves d’Accés a la Universitat, que s’atorga a tots els estudiants de batxillerat de Catalunya que han obtingut, en la fase general, una nota superior o igual a nou punts.

 Per això, voldria fer-vos arribar la meva més cordial felicitació, que us agrairé traslladeu juntament amb la meva sincera enhorabona a tot l’equip docent del centre, perquè un resultat d’excel•lència com aquest, només pot ser conseqüència d’una tasca formativa d’equip desenvolupada amb rigor, constància i eficàcia.

L’acte de lliurament de les Distincions de les Proves d’Accés a la Universitat tindrà lloc el dilluns dia 18 de juliol a les 18:30 hores a l’Auditori, Carrer de Lepant, 150, de Barcelona i us convidem assistir-hi en representació del vostre centre. En els propers dies, rebreu, per correu electrònic, la invitació per assistir a l’acte. En la invitació trobareu l’enllaç al formulari on podreu confirmar l’assistència.

 Les fotografies de l’acte commemoratiu es podran consultar entre l’1 de setembre i el 28 de novembre al web http://universitatsirecerca.gencat.cat/distincionsPAU2016.

 Tot esperant comptar amb la vostra assistència per poder-vos felicitar personalment, rebeu una cordial salutació.

 La coordinadora de les PAU a Catalunya

animacio

Tornar enrere