Casals i Tallers d’estiu

marca institut5x5

Casal de joves CRAJEC

Si ets un jove entre 14 i 15 anys i t’agrada el món del voluntariat, tens l’oportunitat de participar aquest estiu en el Casal de Joves CRAJEC (espai on es duu a terme una tasca voluntària, sense ànim de lucre, que treballa per l’educació en el lleure d’infants i joves)Es durà a terme durant el mes de Juliol de dilluns a divendres durant els matins de 10 a 14h, al carrer Joan d’Àustria, 120-124 (al costat del Metro Marina).

Les activitats que es treballaran durant aquestes setmanes estaran relacionades en conèixer el que es fa a l’entitat, treballar continguts bàsics de temes interessants per al grup (educació per la salut, educació per la pau, drets humans, …) mitjançant diferents tallers i entrar en contacte amb l’entorn amb activitats de carrer on analitzar els drets de la ciutadania. Tot això d’una forma dinàmica i divertida, on pugueu viure una experiència interessant i participativa apropant-se al món de l’acció voluntària.

Feu clic a Dossier informatiu per accedir a tota la informació necessària per saber quines activitats es faran, quina documentació cal entregar i com formalitzar la inscripció.

La reunió informativa està establerta el dia 28 de Juny a les 19:30h de la tarda, la setmana abans de l’inici del Casal. El període d’inscripcions estarà obert fins el dia 27 de Juny.

En el cas que necessiteu més informació, resoldre dubtes, etc., podeu contactar en aquest correu (cristina.sanchezr@creuroja.org) o al 93.300.65.65 (extensió 30706).

Informar-vos també que les places són limitades i que, per aquest motiu, s’assignaran per ordre d’inscripció fins a exhaurir-les. En el moment que s’ompli el grup, les inscripcions que continuïn arribant quedaran en llista d’espera per si hagués alguna baixa.

Páginas de Dossier-informatiu-participants-1

 Taller de vídeo i creació artística

Si tens entre 15 i 18 anys, i t’agrada la fotografii el mon de la interpretació, ara tens l’oportunitat de participar en el TALLER DE VÍDEO i CREACIÓ ARTÍSTICA que plantegem de forma conjunta el Projecte Click de la Fundació IReS i l’Associació Escena Poblenou.
Dossier informatiu

En que consisteix el taller?

Els joves participants realitzaran un taller creatiu a partir de la fotografia, el vídeo, la interpretació i la creació artística.
No tenim guió. Partim d’un full en blanc a partir del qual els joves a través de dinàmiques creatives de grup, decideixen que volen mostrar i com.

Quin serà el resultat del taller?

Aquest procés creatiu de grup, obert i  participatiu, culminarà amb la presentació d’un muntatge que es presentarà dins la programació oficial del 15è Festival de Tardor Escena Poblenou (el dia de la presentació està per tancar amb el Festival, però serà entre els dies 20 i 23 d’octubre)

Quins dies i horaris fem el taller?

El taller té dues fases:
FASE 1: de dilluns a divendres entre l’11 i el 22 de juliol, de 17 a 20h.
FASE 2:  els divendres de 17 a 20h, entre el 2 de setembre i el 20 d’octubre

Lloc: El taller es farà al nou espai del Casal de Joves del Poblenou (a l’antiga fàbrica Can Ricart)

El taller és gratuït per a tots els joves participants

Com accedir al taller?

El taller té un màxim de 15 places.
Els joves que hi vulguin participar, abans del 30 de juny han de:
Enviar un whatsapp al nº 608.92.58.29
O bé un mail a l’adreça: clickjove@fundacioires.org

Páginas de Dossier taller fotop

Tornar enrere