6è Mercat d’Intercanvi

marca institut5x5

Els Delegats verds organitzaran el 6è Mercat d’intercanvi el dilluns 22 de desembre de 15 a 16.30 hores al nostre institut.

Els objectes per intercanviar seran: llibres, joguines, jocs (videojocs i de taula), llibres de lectura de l’institut, roba, accessoris, ornaments de Nadal, etc. Aquests objectes s’hauran de portar al llarg de la setmana del 15 al 19 de desembre a l’institut i es recolliran a l’hora del pati al menjador del centre. Per cada objecte que s’aporti l’alumne rebrà uns tiquets que podran ser bescanviats pels articles que es vulgui el dia del mercat.

Aprofitarem l’ocasió per oferir tallers de petites creacions d’artesania que ens poden donar idees per fer regals en aquestes festes nadalenques.

Molts de vosaltres ja heu participat dels mercats anteriors i ben segur que en teniu molt bons records, només cal veure les fotos penjades al web de l’institut .

Doncs ja podeu començar a arreplegar a casa tot allò que estigui en bon estat i que vulgueu bescanviar el dia 22 i apuntar-vos als tallers que us agradin més.

Us hi esperem!

La comissió del Mercat d’intercanvi.

Carta a les famílies amb l’horari del Mercat d’Intercanvi del dia 22 i del 23, darrer dia lectiu. Enllaç

6è mercat intercanviw

Tornar enrere